top of page

Välkomna till Stall Hagelyckan!

 

Stall Hagelyckan är ett inackorderingsstall fördelat på 3 stall (Röda, Grå och Ridhusstallet) med sammanlagt 32 boxar. Gården drivs av paret Karolina & Fredrik.

På Hagelyckan går hästarna i stora hagar året runt i flockar om 2-5 hästar. Det finns goda träningsmöjligheter i form av paddock, ridhus och trevliga ridvägar. Vi tar tydlig ställning för hästarnas välfärd. Läs mer under fliken Filosofi.

 

Karolina driver även utbildningsverksamhet i form av dressyrträningar samt tillridning och utbildning av hästar. Se mer under fliken KB Ridsport. Till gården kommer också dressyrtränaren Traudi Björling en gång i månaden och hopptränare Liza Öjetoft.

 

Vi verkar för att Hagelyckan ska vara trivsamt för både människor och hästar för att gården ska vara ett ställe att koppla av och njuta av sin häst, och träna om man så vill.

På gården bor även Karolina och Fredriks barn Astrid och Sigrid, hunden Alfred och katterna Doris, Salma och Simon. Hästarna Diago, Ballerina och shettisen Zlatan, några grisar och några får. Fredrik bedriver också odling av grönsaker vilket också går att köpa för de som vill.

diago%20jag1_edited.jpg

Karolina Alfredsson Bodestig:

0708-262838

karolina.bodestig@gmail.com

Fredrik Alfredsson

alfredsson.fredrik@gmail.com

Besöksadress:

Rya Västerväg 10

43892 Härryda

orginal-lowres-srgb-3.jpg

Kontakta oss gärna om du är intresserad av uppstallning, träning eller kanske bara har frågor. Vi har en intresselista man kan skriva upp sig på.

 

Vänligen Karolina & Fredrik

bottom of page