top of page

Ridhus, paddock och fina ridvägar!

På anläggningen finns ett ridhus 20 x 60 m, samt en paddock med samma mått. Vi har även en rundkorall för longering etc.

Utomstående kan lösa ridhus och/eller paddockkort. Avgiften sätts då in på

Bankgiro: 5218-9669, (märk ridhusavg. +namn)

Swish: 123-2028918  (märk ridhusavg. +namn)

alt. lämnas kontant i brevlådan med namn och datum (!)

 

100kr per tillfälle eller ett manegekort 650:- / månad.

(kopplat till hästen.)

 

I vår ridhuskalender bokas ridhuset för träningar.

Under fliken "SE KALENDER" kan man gå in och se bokningar för träningar utan att logga in.
På anslagstavlan står regler uppsatta vad som gäller vid ridning i ridhuset.
 
Inloggning: stallhagelyckan@gmail.com
Lösenord: ridhuset2017

Det går bra att rida samtidigt som någon har dressyrträning men det är inte tillåtet att ha två träningar samtidigt. Man longerar/tömkör inte när ridhuset är bokat för träning.

Kommer man till Hagelyckans ridhus gäller Hästägareförsäkran -samma regler som vid tävling dvs att ingen häst i hemmastallet visat symptom på sjukdom de närmsta tre veckorna samt att hästen är vaccinerad enl. TR.

På måndag och tisdagkvällar och vardagsförmiddagar har Karolina dressyrträningar samt markarbete varannan torsdag. Traudi Björling kommer till anläggningen var 3-4e vecka (helg). Hoppträningar varannan torsdag för Liza Öjetoft. Förutom torsdagar kan ridhuset bokas för hoppning på helg förmiddagar. Dock skall bokningen göras i kalendern i god tid.

 

Man kan alltid rida samtidigt som det är träningar. Dock ej longera/tömköra. Man visar extra hänsyn för tränande ekipage. Två träningar får ej pågå samtidigt.

bottom of page